Χαιρετισμός

Κατά τη διάρκεια των ετών το κατασκευαστικό περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο σύνθετο. Οι εφαρμογές γίνονται περισσότερο περίπλοκες και η αυξανόμενη πίεση των κανονισμών και των προτύπων κάνει την ολοκλήρωση του συνόλου των στόχων, σχεδιασμός, απόδοση και οικονομία ακόμα πιο δύσκολη.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η εξειδίκευση του προϊόντος, η εξάλειψη του κινδύνου του σχεδιασμού, η μείωση του κόστους των υλικών και της εγκατάστασης τους και η παράδοση προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και φινιρίσματος.
Όλα αυτά τα επιτυγχάνουμε με:

  1. Υλικά υψηλής ποιότητας
  2. Εμπειρία στον σχεδιασμό
  3. Υποστήριξη κατά την υλοποίηση των έργωνRNTlogo

 

 

 

 

Bασική ιδιότητα του ανοξείδωτου είναι ότι η πρώτη ύλη κατασκευάζεται από τουλάχιστον 70% ανακυκλωμένα υλικά συμβάλλοντας σημαντικά στην επίτευξη της αειφορίας και του βιώσιμου περιβάλλοντος έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μελλοντική ποιότητα και ισορροπία. Επιπλέον το ανοξείδωτο ανακυκλώνεται 100% κλείνοντας τον κύκλο ζωής του.

recycle

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε από τους εξειδικευ- μένους μηχανικούς μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία χρειασθείτε.

 

channel P 1 slotted channel 1 square drain 2

Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας RNT σε σχέση με τα ανοξείδωτα συστήματα αποστράγγισης για εσωτερικές χρήσεις, για πεζούς και για ελαφριές βιομηχανικές μονάδες περιλαμβάνει:

  • Κανάλια αποστράγγισης σχήματος Π με συνεχή κλίση

  • Σχάρες για κανάλι Π

  • Κανάλι σχήματος Ω - αυλάκι με συνεχή κλίση

  • Σιφώνια με παγίδα διαφόρων τύπων
  • Ειδικές κατασκευές και εξαρτήματα καναλιών

  • Κανάλι με ενσωματωμένο σιφώνι και σχάρα (ελαφριά έκδοση)